تو، من و فیلم حقیقت
در ۲۲ دسامبر ۲۰۱۱، پس از موفقیت گیسوکمند، دیزنی اعلام کرد که نام جدید این فیلم یخزده خواهد بود و تاریخ اکران آن ۲۷ نوامبر ۲۰۱۳ تعیین شد. ویلیامز کتاب را از فرزندانش دریافت کرد و وقتی این کتاب را به دریمورکس آورد، توجه جفری کاتزنبرگ، مدیرعامل استودیو را جلب کرد و استودیو تصمیم گرفت این کتاب را به فیلم تبدیل کند. کلارک همزمان یک رمان با عنوان همین فیلم را نیز نوشت که پس از پخش شدن فیلم آن را پخش کرد. بعد از این فیلم قیصر به دفعات در سینماهای ایران به نمایش درآمد. فیلم خوک، یک روز قبل از اکران در جشنواره برلین، در یک اکران ویژه برای منتقدان به نمایش درآمد. در همین سال امیر کاستاریکا در واکنش به اعتراض ترکها به عضویت او در هیئت داوران جشنواره فیلم پرتقال طلایی آنتالیا، از حضور در این جشنواره انصراف داده بود. در سال ۲۰۱۰ بهمن قبادی کارگردان کشورمان ریاست هیئت داوران بخش مسابقه چهل و هفتمین دوره جشنواره بینالمللی فیلم پرتقال طلایی آنتالیای ترکیه را برعهده داشت. میانگین فروش هر سینما در آخر هفته ۳۶٬۲۸۳ دلار بود که در جدول ردهبندی آن در تمام دورانها، رتبه پنجم را به خود اختصاص دادهاست. پدر قهرمان من (به انگلیسی: My Father the Hero) فیلمی محصول سال ۱۹۹۴ و به کارگردانی استیو مینر است.
در سال ۱۹۹۳ باشگاه اسکالا سینما (به انگلیسی: Scala Cinema Club) با ذکر این سخنان کوبریک: «تلاش و مسئولیتپذیری در هنر به عنوان علتی برای زندگی به نظر من اشتباه است. شصت و هشتمین جشنواره فیلم ونیز (انگلیسی: 68th Venice International Film Festival) از تاریخ ۳۱ اوت تا ۱۰ سپتامبر ۲۰۱۱ در شهر ونیز ایتالیا برگزار شد. این فیلم نماینده سینمای افغانستان در هشتاد و نهمین دوره جوایز اسکار بودهاست که اکران خود را در سینماهای شهر کابل آغاز کردهاست. گفته میشود مهمترین نقطه اتصال سینمای ترکیه و صنعت سینمایی این کشور، جشنواره فیلم پرتقال طلایی آنتالیا میباشد. از سال ۲۰۰۵، این جشنواره به عنوان «جشنواره بینالمللی فیلم پرتقال طلایی آنتالیا» برگزار میشود. بزرگ یک خاندانی خواب میبیند ساعت ۵ عصر زیر درخت هلو میمیرد و تنها کسی که میخواهد هنگام مرگ کنارش باشد خدمتکار خانه است که از میوه هلو بدش میآید و نسبت به آن حساسیت دارد. در ابتدا کودکانی که باید از تماشای این مرگ شوکه باشند، این پرسش را مطرح میکنند که چرا سر دخترک با وجود قطع شدن در لحظهی مرگ، در مراسم خاکسپاری کلیسا دوباره به بدنش وصل شده. هانس زیمر و جیمز نیوتن هاوارد بخشهایی از موسیقی متن فیلم را در این مراسم به صورت زنده بر روی فیلم اجرا کردند.
در طول فیلمبرداری، هاوارد تصمیم گرفت توهمات ناش همیشه ابتدا بهصورت شنیداری معرفی شوند و سپس به شکل بصری نمایش داده شوند. شیرین و فرهاد فیلمی به کارگردانی اسماعیل کوشان که در نوروز سال ۱۳۴۹ خورشیدی نمایش داده شد. ↑ «آخرین نمایش فیلم "شیرین و فرهاد" در جدول برنامهی سینماهای تهران». در امتداد شب اگرچه تنها یک عاشقانهی صرف بود و تماشاگر را به دنیایی سرشار از عاطفه میبرد اما فیلمساز در این اثر دیگر به دنبال یک نمایش صرف از عاشقانهای ناراحتکننده نیست. انستیتوی فیلم آمریکا در سال ۱۹۶۷ و به عنوان یک سازمان هنرهای ملی تأسیس شد تا به حفظ میراث فیلم آمریکا، آموزش نسل بعدی فیلمسازان و قدردانی از هنرمندان و آثارشان بپردازد. رفتن نخستین فیلم سینمایی نوید محمودی در ژانر غمانگیز است که به نویسندگی و تهیهکنندگی جمشید محمودی تولید شده و محصول سال ۱۳۹۵ است. این فیلم به سال ۱۹۴۴، به تأسیس انجمن وگان و سهمیه بندی گوشت به دلیل جنگ برمی گردد، که در سال ۱۹۵۴ پایان مییابد. به او این امکان داده شد که کمک بخواهد و با چهرهای ناقص زندگی کند یا با مصرف قرص خودکشی کند.
الکس مردی است تقریباً ۴۰ ساله که با دختری به نام تامارا دوست است و عاشقانه یکدیگر را میخواهند. جاش گد گفت که در همان مراحل اولیه به پروژه پیوست، زمانی که داستان هنوز شباهت زیادی به نسخه اصلی آندرسن داشت و مگان مولالی قرار بود نقش السا را ایفا کند. حجت زن (آبان عسگری) را با تصادفی ساختگی به گاراژ خودش میکشاند و تحت فشار قرار میدهد. فرهاد با شیرین میگریزد و از بالای همان کوه خود را پرت کرده و در کنار هم میمیرند. خسرو برای اینکه فرهاد را از شیرین دور کند، شرط ازدواج با او را جاری کردن آب از کوه سنگی میگذارد و فرهاد چنین میکند اما خسرو حاضر نیست به شرطش عمل کند. شرکتهای دیزنی و دریمورکس در ۵ فوریه ۲۰۱۴، خبر تبدیل این فیلم به فرمت سهبعدی پس از پروسهٔ تولید را منتشر کردند. این روش فکری را معمولاً به نام نظریه فیلم یا مطالعات فیلم میشناسند و از ابتدای دهه شصت شمسی بنیانگذاران ماهنامه سینمایی فیلم در ایران سعی داشتند تا به صورت حرفه ای به آموزش آکادمیک مفاهیم سینمایی بپردازند و با این کار جوانان بسیاری تربیت شدند.